Cizrna po italsku

78
- reklama -

Suroviny
4 porce

50 g cizrny (necháme přes noc namočit)
1 plechovka loupaných rajčat
1 balení zelených oliv
1/2 balení kapar
2 stroužky česneku
1/2 pórku
bazalka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Z přes noc namočené cizrny slijeme vodu a dáme ji vařit v čisté vodě. Až je cizrna uvařená, scedíme jí a přendáme do pekáčku spolu s nasekaným česnekem, nakrájeným pórkem a všemi ostatními surovinami.


    Zobrazit celý recept

  2. Vše dáme péct na 20 -30 minut na 200°C a pak už stačí jen podávat s bagetou nebo rýží, dobrá by mohla být i pohanka.

Poznámka od kuchařky

Tip: Cizrnu po italsku můžeme klidně připravovat i v hrnci na plotně, pečení není podmínkou.

Pro inspiraci a další články se podívejte se na můj blog: http://fitblogies.blogspot.cz/

Odkaz na recept na blogu: http://fitblogies.blogspot.cz/2016/11/italsky-rece…