
- reklama -
Suroviny
- těsto : 24 dkg hladké mouky
- 14 dkg tuku
- 16 dkg mletého cukru
- citronová šťáva 1 citrónu
- citronová kůra z 1 citronu
- na slepení :
- meruňková marmeláda
- dále :
- čokoládová poleva,
- cukrářské zdobení
Postup přípravy receptu
-
Vypracujeme těsto, ketré necháme 24 hodin odležet v lednici.
-
Pak vykrájíme čtyřlístky a upečeme. Při pečení pozor, rychle se pálí.
-
Pak slepujeme meruňkovou marmeládou.
-
Celé polijeme čokoládovou polevou a dozdobíme.
Poznámka od kuchařky
Toto cukroví je ze začátku velmi tvrdé, chce ho upéct dřív, namazat a polít a ono se uleží.
Kuchařka: majka









