
- reklama -
Suroviny
- 0,5 kg masa
- 2 balíčky mražené čínské zeleniny
- 1 cibule
- 1-2 PL sojové omáčky
- sůl
- pepř
- olej
- 1 kostička bujonu
- 1 balení tortilla
- 1 tvaroh
- 1 balíček kuřecí výběrové šunky 100 g
- 1/2 kapie
- 2 stroužky česneku
- trochu pažitky
- 3 lžičky bílého jogurtu
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájené na nudličky osolené, opepřené orestujeme na pánvičce na cibulce, při restování přidáme kostičku bujonu /je lepší když ho rozmnělníte/.
-
Když už je téměř hotové, přidáme rozmraženou čínskou zeleninu a podusíme /dle potřeby můžeme podlít vínem či pivem/. Když už je to hotové, tak to odstavíme.
-
DIP: Tvaroh, šunka, kapie, česnek, pažitka, sůl, pepř – rozmixujeme a dle hustoty přidáme bílý jogurt /já dala 3 lžičky/ .
-
Když maso a dip máme hotový, tak vezmeme tortilu, potřeme ji lehce dipem, naklademe maso se zeleninou a zabalíme.
Poznámka od kuchařky
Maso je lepší, když ho přes noc naložíme /cibule, maso, sojová omáčka, sůl, pepř/
Zabalenou tortilu můžeme posypat sýrem a dát na pár minut zapéct do trouby.
Kuchařka: eurka









