- reklama -
Suroviny
4 porce
- 40 dkg krůtích prsou (kuřecích prsíček)
- 1 pórek
- Na marinádu:
- 4 lžíce oleje
- 1 lžička kari
- 1 lžička strouhaného zázvoru
- 1 lžička strouhané mandarinkové sušené kůry
- 1/2 lžičky bílého pepře
- špetka chilli koření
- 1 lžička ústřicové omáčky
- 1 lžička cukru
- 1 lžíce solamylu
- 2 žloutky
- 1 lžíce worchestru
- 1 lžička Maggi
- olej na smažení
- 1 dcl vody(vývaru)
Postup přípravy receptu
-
Maso si nakrájíme na dlouhé nudličky a naložíme do marinády aspoň na 24 hodin.
-
Na rozpálené pánvi maso zprudka orestujeme. Podlijeme vodou a 10 minut restujeme,přidáme pórek nakrájený na nudličky,který jsme si zprudka na druhé pánvi na oleji 5 minut restovali. Dochutíme,každý jak má rád ,solí.
Poznámka od kuchařky
Příloha :jasmínová rýže,opečené brambory,opečené čínské nudle.
Kuchař: Radulinka6