- reklama -
Suroviny
- 3 velké cibule
- 1 kg vepřového plecka
- 3 PL hořčice
- 2 PL pálivé papriky
- olej
- 2 PL kečupu
- 3 stroužky česneku
- 1 KL kmínu
- 1 KL majoránky
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na troše oleje v hrnci dozlatova. Přidáme plecko nakrájené na malé nudličky nebo kostky. Restujeme za stálého míchání, přidáme veškeré přísady a zalijeme trochou vařící vody. Dusíme doměkka.
-
Podáváme s bramborem, kyselými okurkami, volským okem a nastrouhaným sýrem.
Poznámka od kuchařky
Hotové maso dáme k bramborám na talířek, posypeme strouhaným sýrem a nahoru umístíme volské oko. Přidáme nakrájené kyselé okurky.
Kuchařka: amarcha