Čičmanská

55
- reklama -

Suroviny

3 velké cibule
1 kg vepřového plecka
3 PL hořčice
2 PL pálivé papriky
olej
2 PL kečupu
3 stroužky česneku
1 KL kmínu
1 KL majoránky

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmažíme na troše oleje v hrnci dozlatova. Přidáme plecko nakrájené na malé nudličky nebo kostky. Restujeme za stálého míchání, přidáme veškeré přísady a zalijeme trochou vařící vody. Dusíme doměkka.


    Zobrazit celý recept

  2. Podáváme s bramborem, kyselými okurkami, volským okem a nastrouhaným sýrem.

Poznámka od kuchařky

Hotové maso dáme k bramborám na talířek, posypeme strouhaným sýrem a nahoru umístíme volské oko. Přidáme nakrájené kyselé okurky.