Cibulový salát s hořčicí

54
- reklama -

Suroviny

cibule
sůl
hořčice plnotučná (obyčejná)
citronová šťáva
moučkový cukr
pepř černý (případně bílý)

Postup přípravy receptu

  1. Cibuľu nakrájame na cca 2-3 mm prúžky, osolíme, premiešame a dáme odstáť najmenej na 1 hodinu.


    Zobrazit celý recept

  2. Potom premačkáme, šťavu zlejeme. Pokvapkáme citrónom, pridáme korenie, trochu práškového cukru a horčicu. Necháme v chladničke v uzavretej nádobe odstáť.

Poznámka od kuchařky

U nás chutí k tlačenke, pečenej klobáse, studenej sekanej, k mäsu, grilovaným veciam a pod., všade kde horčica.

Je to jednoduché a veľmi chutné, čudujem sa, že som to tu nenašla.