- reklama -
Suroviny
- cibule
- hladká mouka
- bujon
- olej
- voda
- koření(dle chuti)
- jen pepř
- toastový chléb
- šlehačka
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, které ještě překrojíme (je na vás, jakou zvolíte velikost), osmahneme na oleji (já to dělala tak 5 minut), posypeme moukou, zalijeme vodou, přidáme bujon. Vše povaříme, dochutíme a rozmixujeme (já jsem to rozmixovala, aby tam aspoň bylo cítit, že tam ta cibule byla).
-
Nalijeme do hrnce a přidáme šlehačku na zjemnění chuti, provaříme a podáváme s pečeným toastem.
Poznámka od kuchařky
Množství je samozřejmě na vás! Vše jsme dělala podle oka a podle množství, které jsem dělala. Omlouvám se, jestli je zde podobný recept (podobný recept jsem nenašla), tak se omlouvám. Dobrou chuť! 🙂 Foto dodám 🙂
Kuchařka: barbra