Cibulový krém

317
- reklama -

Suroviny

cibule
hladká mouka
bujon
olej
voda
koření(dle chuti)
jen pepř
toastový chléb
šlehačka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, které ještě překrojíme (je na vás, jakou zvolíte velikost), osmahneme na oleji (já to dělala tak 5 minut), posypeme moukou, zalijeme vodou, přidáme bujon. Vše povaříme, dochutíme a rozmixujeme (já jsem to rozmixovala, aby tam aspoň bylo cítit, že tam ta cibule byla).


    Zobrazit celý recept

  2. Nalijeme do hrnce a přidáme šlehačku na zjemnění chuti, provaříme a podáváme s pečeným toastem.

Poznámka od kuchařky

Množství je samozřejmě na vás! Vše jsme dělala podle oka a podle množství, které jsem dělala. Omlouvám se, jestli je zde podobný recept (podobný recept jsem nenašla), tak se omlouvám. Dobrou chuť! 🙂 Foto dodám 🙂