![Cibuláčkový tataráček_5ff776661dd8d.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/cibulackovy-tataracek_5ff7766602bd7.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- 2x cibuláček (jemně mletá uzenina -ve tvaru buřtíků -1 ks /150 g)
- 1 nasekaná jarní cibulka
- kečup
- worcester
- sůl
- pepř
- hořčice
- Na topinky:
- chléb
- česnek
- olej
Postup přípravy receptu
-
Cibuláček (mletou uzeninu) smícháme s hořčicí, kečupem, worcesterem, solí, pepřem a nasekanou cibulkou.
-
Podáváme s topinkami.
Poznámka od kuchařky
Milujeme tataráček z uzeniny „cibuláček“, je moc dobrý, když se připraví jako klasický tatarák z hovězího masa.
Kuchařka: Ivace64