
- reklama -
Suroviny
- rohlíky
- tenké plátky libové anglické slaniny
- hořčice nebo dobrý pikantní kečup
- cherry rajčátka
- listový salát
- okurky
- olivy atd.
Postup přípravy receptu
-
Rohlíky nakrájíme šikmo, abychom měli větší kousky. Každý kousek lehce potřeme libovolně hořčicí, kečupem nebo jinou oblíbenou omáčkou.
-
Zabalíme do slaniny a opékáme na suché pánvi spojem dolů. Po opečení z jedné strany je otočíme a opečeme z druhé strany dozlatova.
-
Ještě teplé zdobíme dle chuti, rajčátky, olivami, salátem, okurkou nebo třeba kolečky cibule. Nejlepší jsou teplé, ale dobré jsou i studené.
Poznámka od kuchařky
Rychlovka když zbude více rohlíků a strouhanky už máme dost.
Kuchařka: mika59