![Chutný steak_5ff6bf27e5466.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/chutny-steak_5ff6bf27d566c.jpeg)
- reklama -
Suroviny
2+ dle jídelních porcí
- 4 větší hovězí steaky
- sůl
- pepř
- olej na potření
Postup přípravy receptu
-
Maso potřeme olejem a důkladně posypeme solí a pepřem.
-
Na velké (pokud možno nepřilnavé) pánvi dáme steaky a z obou stran opékáme asi čtyři minuty (podle tloušťky masa či dle chuti, zda má být maso málo, středně či zcela propečené).
-
Vyndáme z pánve a necháme cca 5 minut odpočinout, aby se v nich šťáva rovnoměrně rozptýlila. Podávala jsem s jarní cibulkou a grilovanými brambory.
Kuchařka: Lenka Škulinová