
- reklama -
Suroviny
- 4-5 vajec uvařených natvrdo
- 125 g másla
- 1 PL jakékoliv hořčice
- 1 ČL sardelové pasty
- pokrájená petrželka
- 1 jarní cibulka
- 3 PL okapané nakládané zeleniny do bramborového salátu
- 1 měkký jogurtový tvaroh
- 2 KL okapaných kaparů
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo. Necháme ochladit a poté je pokrájíme na malé kousky.
-
Společně s tvarohem, změklým máslem, hořčicí, sardelovou pastou, sladkokyselou zeleninou, kapary a cibulkou vše krátce šlehačem našleháme.
-
Poté osolíme, opepříme, dochutíme dle sebe. Zdobíme kapary, vejci a rajčátky. Podáváme s pečivem.
Poznámka od kuchařky
Může se přidat i lžíce lehké jogurtové Majolky®, dál pak podle každého.
Kuchařka: varilamyskakasicku