
- reklama -
Suroviny
            velký plech
							
    
- 20 dkg špaldové mouky
 - 20 dkg cukru krystal
 - 4 vejce
 - 100 ml oleje
 - 100 ml mléka
 - 1 kypřící prášek do pečiva
 - 2 kysané smetany
 - uvařený pudink z jednoho sáčku
 - 1 skořicový cukr na posypání
 
Postup přípravy receptu
- 
Podle návodu uvaříme pudink.
Bílky vyšleháme dotuha. - 
Žloutky, cukr a olej vyšleháme do pěny, přidáme mouku, kypřící prášek, mléko a nakonec i tuhý sníh. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech.
Na těsto rovnoměrně rozprostřeme uvařený teplý pudink a dáme do trouby na 150 st., pečeme 15-20 minut. - 
Po upečení, ještě horké, potřeme kysanou smetanou a posypeme skořicovým cukrem.
 
Poznámka od kuchařky
Buchtička je výborná, vláčná a na celý velký plech.
            Kuchařka: Petra V
        
            








