
- reklama -
Suroviny
2-3 porce
- 3 menší brambory uvařené ve slupce
- 100 g žampionů
- 100 g uzené slaniny
- 150 g chřestu
- 1 cibule
- 3 lžíce jogurtu
- 1 lžíce čerstvé saturejky
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Špargľu uvaríme nad parou na skus.
-
Slaninu nakrájame na malé kocky a vyškvaríme. Opražíme na nej nadrobno narezanú cibuľu. Pridáme na štvrtinky narezané šampiňóny (ak sú veľké, tak na plátky) a dusíme, kým sa nevypari všetka tekutina. Necháme vychladnúť.
-
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na malé kocky.
-
Pridáme šampiňóny, nakrájanú špargľu a premiešame.
-
Prešľaháme jogurt s korením a soľou a spolu s lístkami saturejky vmiešame do šalátu.
Necháme v chladničke odstáť asi 1 hodinu.
Kuchařka: tejaja









