
- reklama -
Suroviny
    
- 3 hrnky hladké mouky
 - 2 lžičky soli
 - 1 lžička mletého kmínu
 - 7 g suš. droždí
 - 1,5 hrnku vody
 - cibulka
 - bylinky
 - škvarky
 - salám
 - skl. mísa s pokličkou
 
Postup přípravy receptu
- 
Mouku, sůl, kmín a droždí promícháme v misce, přidáme dle chuti, např. škvarky (10 lžic), nebo bylinky.
 - 
Dále přidáme osmaženou cibulku či nakrájený salám na kostičky.
 - 
Opět promícháme, zalijeme vodu a promícháme.
 - 
Přikryjeme utěrkou a necháme 8 az 12 i třeba 16 hod nakynout.
 - 
Po nakynutí zapneme troubu, ve které ohřejeme skl. mísu (cca 15 minut), potom do skl. mísy překlopíme těsto.
 - 
Pečeme 30 minut na 230°C zakryté, pak ještě 15 minut na 230°C bez pokličky.
 
Poznámka od kuchařky
Je opravdu výborný. Nejlepší je škvarkový.
            Kuchařka: berus22
        
            








