
- reklama -
Suroviny
12 porcí
- 100 g tuk na smažení
- 150 g Figaro na vaření
- 45 g čoko Kaštany hořká
- 2 PL kakao
- 1 PL cukr moučka
- 1 KL mletá pálivá paprika
- 2 PL drcené sušené chilli Rocoto Red Giant ( 200 000 SHU )
- 2 PL chilli omáčky ( mám svou )
Postup přípravy receptu
-
Tuk a rozlámané čokolády dáme do kastrolu na vodní lázeň, rozpustíme. Přidáme ostatní suroviny za stálého míchání a zahřívání ve vodní lázni, mícháme do té doby než se nám zdá, že se vše dobře spojilo.
-
Teplé nalijeme do formy a necháme ztuhnout. Dáme do chladničky do druhého dne, vyklopíme a konzumujeme.
Poznámka od kuchařky
Mě osobně velice chutná, nádherně propojené chutě. Formu jsem použil co je do chladničky na uskladnění vajíček.
Kuchař: Jaroslav Hulka