Chilli čoko – pikantní

87
- reklama -

Suroviny
12 porcí

100 g tuk na smažení
150 g Figaro na vaření
45 g čoko Kaštany hořká
2 PL kakao
1 PL cukr moučka
1 KL mletá pálivá paprika
2 PL drcené sušené chilli Rocoto Red Giant ( 200 000 SHU )
2 PL chilli omáčky ( mám svou )

Postup přípravy receptu

  1. Tuk a rozlámané čokolády dáme do kastrolu na vodní lázeň, rozpustíme. Přidáme ostatní suroviny za stálého míchání a zahřívání ve vodní lázni, mícháme do té doby než se nám zdá, že se vše dobře spojilo.

  2. Teplé nalijeme do formy a necháme ztuhnout. Dáme do chladničky do druhého dne, vyklopíme a konzumujeme.

Poznámka od kuchařky

Mě osobně velice chutná, nádherně propojené chutě. Formu jsem použil co je do chladničky na uskladnění vajíček.