
- reklama -
Suroviny
4 3dcl skleničky
- 1,5 kg rajčat
- 300 g česneku
- 50 g soli
Postup přípravy receptu
-
Račata a česnek pomeleme na mlýnku, nebo pomixujeme ponorným mixérem.
-
Přidáme sůl a promícháme.
-
Nandáme do skleniček, uzavřeme suchými víčky a dáme do tmavé, chladnější místnosti. nezavařujeme! Česnek a sůl jsou dobré konzervanty.
-
Směs lze použít do gulášů, na topinky, na pizzu, zkrátka všude, kde patří česnek a rajčata. Chuť je velmi výrazná a dobrá. Nevadí, pokud dáme na toto množství soli a česneku i 2 kg rajčat. Ve skleničkách rajčatová směs ještě zhoustne.
Poznámka od kuchařky
Recept jsem dostala emailem.http://varecha.pravda.sk/recepty/cesnakovo-paradaj…
Kuchařka: JanaDorazinova









