
- reklama -
Suroviny
1 porce
- bageta tmavá
- 200 g pečeného bůčku
- kysané zelí
- křen
- tatarská omáčka
- zakysaná smetana
- hořčice
- nakládaná okurka
- sůl
- pepř
- mletá paprika
- 1 cibule
- voda
Postup přípravy receptu
-
Bůček osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Přidáme 1 cibuli, podlijeme troškou vody a dáme péci. Bagetu rozkrojíme a pomažeme tatarskou omáčkou zjemněnou smetanou.
-
Bagetu pak poklademe plátky vychladlého bůčku. Maso potřeme hořčicí. Navrch navršíme kysané zelí důkladně zbavené vody.
-
Posypeme strouhaným křenem a poklademe kolečky sterilované okurky. Přiklopíme druhou půlkou bagety.
-
Zabalíme do folie a dáme na hodinku do lednice. Poté podáváme s vychlazenou dvanáctkou.
Kuchař: evosheek