- reklama -
Suroviny
- 3 kuřecí prsní řízky (600 g)
- 2 lžičky červené kari pasty
- 3 lžíce Pad Thai omáčky
- drcený pepř
- sůl
- olej
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, promícháme s kari pastou, pad thai omáčkou, drceným pepřem a lžíci olivového oleje. Vložíme do chladu a necháme 2 hodiny marinovat.
-
Hodinu před tepelnou úpravou vyjmeme maso z lednice a jednotlivé kousky napícháme na jehly (špejle). Rozpálíme pánev, přilijeme trochu rostlinného oleje a smažíme dozlatova.
-
Při otáčení lehce posolíme. Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky a zeleninový salát.
Poznámka od kuchařky
Pad Thai omacka: http://www.prosteasijske.cz/product/omacky/thajske…
Kuchařka: aisha