
- reklama -
Suroviny
4-5 porcí
- 1 konzerva červených fazolí v nálevu
- 1 mrkev
- 1 cibule
- 1 lžíce sladké papriky
- 1 zeleninový bujon
- 3 kuličky pepře
- 3 kuličky nového koření
- 1 bobkový list
- 3 menší brambory
- 2 stroužky česneku
- sůl
- vegeta
- mouka na zahuštění
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme osmahnout, mrkev na malé kostičky a dáme k cibulce.
-
Přidáme koření, papriku, česnek a krátce osmahneme a podlijeme vodou, dáme bujon a brambory pokrájené na kousky.
-
Necháme vařit, až mrkev a brambory změknou, pak dáme okapané fazole a zahustíme.
-
Ochutíme solí, vegetou a můžeme přidat petrželku čerstvou nebo sušenou.
Kuchařka: Bohunka.T









