
- reklama -
Suroviny
4 porce
- Zeleninové lečo Znojmia 670 g
- 300 g žampiony bílé
- 400 g čertovské špekáčky
- 300 g maďarský točený salám
- 2 dl kečup Heinz
- 2 dl polotmavé pivo Démon – polotmavý speciál
Postup přípravy receptu
-
Do vysoké mísy Remosky vylijeme ze sklenice lečo.
-
Na něj naskládáme nakrájené žampiony.
-
Pak navrstvíme uzeninu. T
-
očený salám rozkrojený na poloviny a špekáčky nařezané jako na oheň.
-
Postříkáme kečupem a nakonec zalijeme pivem.
-
Pečeme v Remosce.
-
Občas kontrolujeme a obracíme vrstvy, aby se špekáčky nepřipalovaly.
Poznámka od kuchařky
Nesolil jsem. Předpokládal jsem, že uzenina je slaná a lečo také obsahuje sůl. Dokořenit lze podle chuti na talíři.
Kuchař: clupmi