Čertovské špekáčky na leču

65
- reklama -

Suroviny
4 porce

Zeleninové lečo Znojmia 670 g
300 g žampiony bílé
400 g čertovské špekáčky
300 g maďarský točený salám
2 dl kečup Heinz
2 dl polotmavé pivo Démon – polotmavý speciál

Postup přípravy receptu

  1. Do vysoké mísy Remosky vylijeme ze sklenice lečo.

  2. Na něj naskládáme nakrájené žampiony.

  3. Pak navrstvíme uzeninu. T

  4. očený salám rozkrojený na poloviny a špekáčky nařezané jako na oheň.

  5. Postříkáme kečupem a nakonec zalijeme pivem.

  6. Pečeme v Remosce.

  7. Občas kontrolujeme a obracíme vrstvy, aby se špekáčky nepřipalovaly.

Poznámka od kuchařky

Nesolil jsem. Předpokládal jsem, že uzenina je slaná a lečo také obsahuje sůl. Dokořenit lze podle chuti na talíři.

http://clupmi.blog.cz