
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 špekáčky
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 feferonka
- 1 PL hořčice
- 2 PL kečupu (ostrého)
- 1 dcl červeného vína
- olej
Postup přípravy receptu
-
Na oleji orestujeme cibuli na proužky, pak přidáme česnek na plátky a feferonku na kousky. Pak přidáme na nudličky nakrájené oloupané špekáčky a zarestujeme.
-
V misce si smícháme hořčici, kečup a červené víno. Touto směsí zalijeme špekáčky se zeleninou a chvilku provaříme. Podáváme s rýží.
Poznámka od kuchařky
Manžel si tento recept vyhlídnul v sešitu „Smradlavé recepty“, kde ho uveřejnila Stáňa Šmatlánová, Hronov.
Kuchařka: Paprika