Celozrnné Tortilla Wraps s krůtím masem a velkou zeleninovou oblohou

247
- reklama -

Suroviny
5-6 porcí

1 balení ( 6 ks) Tortilla Wraps celozrnné
Směs:
800 g krůtích prsou – restují se zvlášť
1 velká cibule na 1/4 kolečka
3 ks zelených špičatých paprik
1/2 žluté papriky
1 červená špičatá paprika
1 plechovka loupaných krájených rajčat
1 plechovka zlaté kukuřice
1 plechovka červených fazolí se sladkou kukuřicí v tomat. omáčce
3 lžíce Fajita sauce nebo salsy
2 lžičky mexického koření
olej podle potřeby – na dvě pánve
sůl
Obloha:
1/2 žluté papriky,
1 červená špičatá paprika
1/2 ledového salátu natrhat
1/2 okurky hadovky na kolečka
2 jarní cibulky na kolečka
1 velké rajské na úzké měsíčky
1-2 bílé aktivie

Postup přípravy receptu

  1. Na obě pánve nalijeme olej. Hlubší pánev zapneme a přidáme cibuli, abychom ji osmažili. Papriku nakrájíme na proužky a přidáme k cibuli. Když jsou papriky na skus, přidáme ostatní suroviny do směsi.

  2. Maso nakrájíme na nudličky či kostičky, vložíme na druhou rozpálenou pánev. Necháme pěkně zatáhnout a chviličku restujeme, aby se maso zatáhlo ze všech stran. Pak jej přesypeme k zeleninové směsi a zamícháme.

  3. Tortilly dáme do igelitu a ohřejeme v mikrovlnce. Také se mohou napařit na pařáku.
    Na každou tortilu navršíme hromádku směsi, bohatě obložíme čerstvou zeleninou, dozdobíme lžičkou bílé aktivie.

Poznámka od kuchařky

Tak se mi tam konečně podařilo vložit fotky, nevím, proč to před tím nešlo.