
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 250 g celozrných těstovin
- 210 g Bio Tempeh smažený
- rajčata čerstvá (či konzervovaná – kousky)
- 3 stroužky česneku
- 1 cibule
- bazalka
- olivový olej
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme dle návodu.
-
Na pánvi- na olivovém oleji osmahneme cibulku dozlatova (nakrájená na půlměsíce), přidáme 1- 2 stroužky česneku nakrájeného na plátky, osmahneme, přidáme Tempeh nakrájený na kostky, prohřejeme.
-
Na další pánvi osmahneme rajčátka, přidáme česnek na plátky, bazalku, sůl a podusíme a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Tempeh- něco o něm například zde http://www.tempeh.cz/o-tempehu/
Kuchařka: terysha.mathey









