Celozrné těstoviny s tempehem

66
- reklama -

Suroviny
3 porce

250 g celozrných těstovin
210 g Bio Tempeh smažený
rajčata čerstvá (či konzervovaná – kousky)
3 stroužky česneku
1 cibule
bazalka
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme dle návodu.

  2. Na pánvi- na olivovém oleji osmahneme cibulku dozlatova (nakrájená na půlměsíce), přidáme 1- 2 stroužky česneku nakrájeného na plátky, osmahneme, přidáme Tempeh nakrájený na kostky, prohřejeme.

  3. Na další pánvi osmahneme rajčátka, přidáme česnek na plátky, bazalku, sůl a podusíme a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Tempeh- něco o něm například zde http://www.tempeh.cz/o-tempehu/