
- reklama -
Suroviny
8 porcí
- 1 celer
- 1 Majolka®
- sůl
- pepř
- mrkev
- červená řepa
- křen
- namleté ořechy
- nutela
Postup přípravy receptu
-
Základem je nastrouhaný celer smíchaný s majolkou a ochucený solí a pepřem.
-
Odebereme do misek tolik částí, kolik budeme dělat druhů. Jednu část smícháme s mrkví a dáme stranou.
-
Druhou část smícháme s nastrouhanou sterilovanou červenou řepou a křenem a dáme stranou.
-
Třetí část smícháme s nastrouhanými ořechy a dáme stranou.
-
Čtvrtou část smícháme s nutellou a dáme stranou.
Poznámka od kuchařky
Pomazánka se hodí jako pomazánka na chlebíčky nebo na jednohubky nebo dát do misek a na tácku naservírovat na stůl a každý si bere podle své chuti k čerstvému pečivu.
Vypadá to i hezky na pohled, protože každá miska je jinak barevná, chtěl jsem to nafotit, ale nestihl jsem, tak příště.
Kuchař: pbarva