Celerová pomazánka na několik způsobů

51
- reklama -

Suroviny
8 porcí

1 celer
1 Majolka®
sůl
pepř
mrkev
červená řepa
křen
namleté ořechy
nutela

Postup přípravy receptu

  1. Základem je nastrouhaný celer smíchaný s majolkou a ochucený solí a pepřem.

  2. Odebereme do misek tolik částí, kolik budeme dělat druhů. Jednu část smícháme s mrkví a dáme stranou.

  3. Druhou část smícháme s nastrouhanou sterilovanou červenou řepou a křenem a dáme stranou.

  4. Třetí část smícháme s nastrouhanými ořechy a dáme stranou.

  5. Čtvrtou část smícháme s nutellou a dáme stranou.

Poznámka od kuchařky

Pomazánka se hodí jako pomazánka na chlebíčky nebo na jednohubky nebo dát do misek a na tácku naservírovat na stůl a každý si bere podle své chuti k čerstvému pečivu.

Vypadá to i hezky na pohled, protože každá miska je jinak barevná, chtěl jsem to nafotit, ale nestihl jsem, tak příště.