- reklama -
Suroviny
- 500 g filetů z čerstvého candáta
- 120 g uzeného sýra
- 120 g uzeného lososa – plátky
- oregano
- 3 mladé jarní cibulky i s natí
- citrónová šťáva
- sůl
- olej
Postup přípravy receptu
-
Filety z candáta omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
-
Na pánvi rozpálíme olej, na kterém filety po obou stranách opečeme.
-
Opečené filety dáme do zapékací misky, lehce vytřené olejem.
-
Na opečenou rybu poklademe plátky uzeného lososa, posypeme oregánem a strouhaným sýrem.
-
Vše vložíme do trouby na cca 15 minut zapéci.
-
Před podáváním ozdobíme cibulkou.
Podáváme s bramborovou kaší, bramborami nebo s pečivem.
Kuchařka: varilamyskakasicku