Camembert v alobalu

95
- reklama -

Suroviny
pro 4 osoby

4 ks camembertu
4 plátky anglické slaniny nebo uzeného bůčku
6 plátků šunky
100 g vysočiny
koření na grilovaný sýr
pro dospělé čerstvě mleté chilli
čerstvou zeleninu
alobal

Postup přípravy receptu

  1. Nachystáme si alobal. Camembert rozkrojíme a na alobal položíme kolečko šunky, na šunku polovinu camembertu. Plátek anglické položíme na sýr a přiklopíme druhou částí sýra, položíme na vrch další kolečko šunky a kolečko vysočiny. Zabalíme do alobalu. Toto je varianta pro děti. Pro dospělé dáme na alobal vysočinu, polovinu sýra na sýr položíme.

  2. Anglickou, posypeme kořením a kdo má rád přidá čili. Přiklopíme druhou částí sýra, znovu okořeníme, poklademe vysočinou, zabalíme do alobalu a všechny takto připravené sýry dáme do trouby vyhřáté na 250°C a po 5 minutách snížíme teplotu na 200°C, sýr je hotový asi za 20 minut. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem.