
- reklama -
Suroviny
- Býčí žlázy
- točený salám nebo jiný měkký salám
- lečo
- feferonka
- cibule
- česnek
- vývar
- sůl
- pepř
- olej
Postup přípravy receptu
-
Očištěné žlázy pokrájíme na kousky.
-
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
-
Oloupeme kabanos a nakrájíme ho na kolečka nebo nudličky, přidáme k masu, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem, přidáme posekaný česnek a provaříme.
-
Nakonec vmícháme lečo, feferonku, dochutíme a krátce prohřejeme.
Poznámka od kuchařky
Tohle je recept pro Topačky, které této lahůdce holdují. Předem upozorňuji, že jídlo jsem neochutnala, neboť nejsem až takovým gurmánem :-). Jídlo včera připravovala sousedka, ale řekla mi to až dnes, takže foto nemám. Určitě se ale najde někdo, kdo tyto pochoutky rád a může je vyzkoušet a přidat své fofo, neboť já se k realizaci nechystám
Kuchařka: 1974andrea