
- reklama -
Suroviny
4-5 porcí
- 1 lžíce rostlinného oleje
- 2 lžičky uzené papriky
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 1 balení Expres Menu Hovězí maso ve vlastní šťávě
- 1 lžíce vinného octa
- 6 ks burgerových housek
- na ozdobu – ledový salát, rajčat, okurky
Postup přípravy receptu
-
Rozehřejeme olej a zpěníme na něm uzenou papriku. Přidáme rajčatový protlak a necháme provařit.
-
Přidáme celé balení Expres Menu Hovězího masa ve vlastní šťávě, maso rozmačkáme na malé kousky a necháme prohřát.
-
Do směsi přilijeme vinný ocet a necháme zredukovat.
-
Housku rozkrojíme a naplníme zeleninou a trhaným masem dle chuti.
Poznámka od kuchařky
Expres Menu hovězí maso objednávejte na e-shopu: https://www.expresmenu.cz
Kuchařka: Hanka.Pazderkova