Budapešťská „netradiční“ z Cottage a tvarohu

51
- reklama -

Suroviny
450 g hotové pomazánky

250 g tvarohu – použila jsem domácí z Tibet. kefírového mléka
2 PL Rama Creme Bonjour
3 PL sladkého kečupu
1 PL kremžské hořčice
2 KL sladké mleté papriky
1 velká hrst nasekané nati z lahůdkové cibulky
1/2 nakrájené masité papriky
180 g sýra Cottage
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Tvaroh, ramu, kečup, hořčici, mletou papriku a nasekanou cibulkovou nať si v nádobě elektrickým šlehačem dobře prošleháme.

  2. Přidáme na drobné kousíčky nakrájenou červenou papriku, Cottage, vše lehce promícháme vidličkou, podle potřeby dosolíme, opepříme a podáváme nejlépe na čerstvém chlebíku.

Poznámka od kuchařky

Další verze chutné Budapeště. Jsme na sýr Cottage dost zatížení a v pomazánkách nám moc chutná:-)