
- reklama -
Suroviny
- 0,75 kg bůčku (nejlepší pěkný libovější 🙂
- 1,5 cibule
- 4 vejce
- 5 lžic solamylu
- 1/2 lžičky kari
- lžička soli
- lžička sladké papriky
- lžička pálivé papriky
- 1/2 lžičky pepře
- lžíce oleje
Postup přípravy receptu
-
Maso zbavíme kůže a nakrájíme na malé kostičky, cibuli též pokrájíme, vše dáme do jedné mísy.
-
Pak přidáme ostatní suroviny, patlála patlála-pořádně promícháme :-)) a necháme den odležet v ledničce.
-
Druhý den smažíme na oleji, pokoušíme se o tvar placiček a pečeme dozlatova. Příloha podle gusta, já dávám brambor a zeleninový salát.
Kuchařka: kobanikova









