- reklama -
Suroviny
Celý plech
- Těsto:
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukru krupice
- 2 lžíce kakaa
- prášek do perníku
- 2 celá vejce
- půl hrnku oleje
- 1 hrnek mléka
- Náplň:
- 2 tvarohy
- cukr moučka dle chuti
- Poleva:
- 2 hrnky jahodového džusu
- vanilkový pudink
- trochu cukru krupice
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny na těsto smícháme. Vymažeme a vysypeme plech a dáme péct na 180 stupňů zhruba na 30 minut.
-
Po upečení utřeme dohladka tvaroh s cukrem a natřeme ho na již vychladlý korpus.
-
Džus nalijeme do hrnce, dle chuti přisladíme a dáme do něj vařit pudink. Vaříme do zhoustnutí. Zchladlý nalijeme a rozetřeme na korpus potřený tvarohem. Nejlépe přes noc necháme v lednici ztuhnout.
Poznámka od kuchařky
Můžeme použít i jiné druhy džusů,dle chuti 🙂
Kuchařka: pajasafarova