Buchta „Orgasmus“

451
- reklama -

Suroviny

Těsto:
1 střední konzerva ananasu
1 hrnek cukru krupice
1,5 hrnku polohrubé mouky
2 vejce
2 lžičky sody
1 prášek do pečiva
Krém:
2 pomazánková másla
1/2 hrnku mletého cukru
1 vanilkový cukr
2 PL vanilkového pudinku – prášek
čokoláda – na polití
nasekané ořechy – na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Ananas i se šťávou rozmixujeme ponorným mixérem a přimícháme ostatní ingredience.


    Zobrazit celý recept

  2. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu cca 15-20 minut.

  3. Po upečení necháme vychladnout a mezitím připravíme krém (zase vše umixovat dohromady).

  4. Na vychladlé těsto natřeme krém, polijeme cik-cak čokoládou a posypeme sekanými ořechy (popř. mandlemi). Dáme dobře vychladit, stačí tak hodinka.

Poznámka od kuchařky

Krém připravuji již během pečení buchty a pak ho ještě dám na chvilku do lednice na ztuhnutí, lépe se pak roztírá. Je to rychlá a móóóc dobrá buchta.