Buchta-krém, ovoce, želé

75
- reklama -

Suroviny

2 vejce
8 lžic cukru krupice
10 lžic mléka
10 lžic oleje
20 lžic polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
krém
ovoce
želé

Postup přípravy receptu

  1. Cukr, vejce vyšleháme, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a řádně promícháme.

    Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.

  2. Pečeme na 170 °C. Po upečení necháme vychladnout.

  3. Krém:

  4. Máslo s cukrem vyšleháme do pěny, pak přimícháme vychladlý pudink (lepší než vařený pudink – je pudink bez vaření dr. Oetker).

  5. Vychladlou buchtu pokapeme citronovou šťávou, potřeme krémem, poklademe ovocem (jahody, meruňky, borůvky, ananas…) a zalijeme želatinou (tu si uděláme dle návodu na sáčku).

    Necháme řádně ztuhnout.