
- reklama -
Suroviny
- 4 vejce
- 400 g bůčku
- 4 lžíce sójové omáčky
- 3 lžíce vína
- 1,5 dl vody
- 1/2 lžičky cukru
- sůl
- kousek chilli papričky nebo koření
Postup přípravy receptu
-
Vajcia varíme 8 minút a olúpeme ich.
-
Bôčik nakrájame na kocky (asi 2x2x2 cm).
-
Do kastrólika dáme sójovú omáčku, víno, vodu, cukor, soľ a chilli (ak máme papričku, nakrájame ju na drobno).
-
Do zmesi vložíme mäso a na miernom ohni varíme 15 minút. Potom pridáme vajcia, plameň znížime na minimum a za občasného otočenia vajec varíme pomaly ešte 30 minút, kým z omáčky nezostane polovica. Podávame s ryžou (na 1 porciu dávame k mäsu 1 vajce).
Kuchařka: tejaja