
- reklama -
Suroviny
- 500 ml jablečného džusu
- 500 ml ledu
- 5 broskví
- 1-2 citrónů
- 1 snítka máty
- 1 lžíce cukru
- 4 polévkové lžíce jahodové šťávy
Postup přípravy receptu
-
Broskve omyjeme a nakrájíme na kousky.
-
Citrón/y zbavíme kůry a taktéž nakrájíme na malé kousky, pokud možno zbavíme se jadérek.
-
Mátu omyjeme a potom oddělíme lístky od stonků.
-
Led vložíme do mixéru a k tomu přidáme broskve, mátu a citrón.
-
Poté přidáme jabl. džus a cukr. Mixujeme, dokud se všechny přísady nepropojí. na dno sklenice nalijeme lžíci jahodové š´távy, pak pomalu přidáváme umixovanou ledovou tříšť.
Kuchařka: market01