- reklama -
Suroviny
- malé brambory
- sůl
- Omáčka Mojo Rojo:
- červená paprika
- rajčata
- česnek
- cibule
- chilli paprička
- olivový olej
- drcený nebo mletý kmín
- trochu vody
Postup přípravy receptu
-
Vybereme malé brambory, umyjeme je a ve slupce uvaříme v hodně osolené vodě. Hotové podáváme s červenou omáčkou MOJO ROJO.
-
Obyvatelé Kanárských ostrovů ji připravují tak, že v dřevěném hmoždíři postupně roztlučou a rozetřou na kousky nakrájenou červenou papriku, rajčata, česnek, cibuli, chilli papričku, olivový olej, kmín a trochu vody.
-
My můžeme suroviny umixovat. Omáčku je třeba ochutnávat během mixování a dochutit přidáním některé ze surovin, solí apod.
Kuchařka: MamlajdaD