
- reklama -
Suroviny
1 hrnec
- 2 kg salátových brambor
- 1/2 sklenice sterilovaných okurek
- 1/2 sáčku mražené kořenové zeleniny (může být i čerstvá)
- 250 g hrášku
- 6 vajec
- šťáva z okurek dle chuti
- 210 ml majonézy
- 110 ml tatarky
- lžička hořčice
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Uvaříme brambory ve slupce, kořenovou zeleninu a vejce.
-
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařené vejce nakrájené na drobné kostičky. To samé s kořenovou zeleninou. Přidáme hrášek a okurky nakrájené na malé kostičky.
-
Dle chuti přidáme trochu šťávy z okurek, majonézu, tatarku a hořčici. Posolíme.
-
Opatrně vše spojíme. Necháme přes noc odležet.
-
Dobrou chuť. 🙂
Poznámka od kuchařky
Všechny suroviny jsou orientačně, kdo má rád víc tatarky, majonézy nebo čehokoliv jiného, může dát víc nebo naopak méně.
Kuchařka: Andyscha