Bramborový salát s vejci a špenátem

61
- reklama -

Suroviny
2 porce

8 ks menších brambor
2 vejce
1 lžíce hrubozrnné hořčice
listový špenát
1 lžička dijonské hořčice
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce javorového sirupu
čerstvá pažitka
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout, oloupeme je a nakrájíme na větší kostičky. V misce smícháme hrubozrnnou a dijonskou hořčici s olivovým olejem a javorovým sirupem.

  2. Takto připravenou zálivku vmícháme do brambor a pořádně promícháme. Listový špenát vhodíme na pánev, necháme ho chvilku „zavadnout“ a přidáme ho k bramborům.

  3. Salát ochutíme solí, pepřem a naservírujeme ho na talíř. Poklademe uvařenými vejci a zasypeme pažitkou.

Poznámka od kuchařky

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky 🙂

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/