
- reklama -
Suroviny
- 600 g brambor
- 1 větší hrst kopru-nejlépe čerstvého, nebo mraženého
- 5 stroužků česneku
- 3 lžíce posekaných vlašských ořechů
- 150 ml tatarské omáčky-nebo 1/2 na 1/2 s Majolkou®
- 1 malá hrstička pažitky, nebo petrželky
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Brambory si uvaříme ve slupce a necháme do druhého dne vychladnout, pak je připravíme jako na každý jiný bramborový salát, osolíme je a promícháme.
-
Pak přidáme kopr, propasírovaný česnek, posekané ořechy a pažitku, všechno znova promíchat i s tatarskou omáčkou a můžeme dosolit.
Poznámka od kuchařky
Recept jsem si opsala v Zemědělském týdeníku, kde byl publikován a hodně chválen, tak mě hned napadlo ho vyzkoušet dnes k pečenému kuřeti a přestala jsem se divit, že ho tam tak lidé chválili, je opravdu výborný!
Kuchařka: Bibinka









