- reklama -
Suroviny
4 porce
- 500 g maličkých ve slupce uvařených brambor
- 300 g maličkých Václavek
- 2 cibule
- hrst kukuřice
- hrášek a kapie (dávám mražené – Maďarská směs)
- olej
- sůl
- pepř
- 2 lžíce octa
Postup přípravy receptu
-
Na troche oleja orestujeme 1 nadrobno narezanú cibuľu, pridáme celé minipodpňovky, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme 20 minút. Necháme vychladnúť. Zemiaky prerežeme.
-
Na troche oleja opražíme na polkolieska narezanú druhú cibuľu, zalejeme octom a necháme prevrieť. Ešte teplé nalejeme na zemiaky.
-
Pridáme huby, zeleninu, dosolíme a dobre premiešame. Necháme v chlade odstáť aspoň hodinu.
Kuchařka: tejaja