Bramborový salát s miniváclavkami

46
- reklama -

Suroviny
4 porce

500 g maličkých ve slupce uvařených brambor
300 g maličkých Václavek
2 cibule
hrst kukuřice
hrášek a kapie (dávám mražené – Maďarská směs)
olej
sůl
pepř
2 lžíce octa

Postup přípravy receptu

  1. Na troche oleja orestujeme 1 nadrobno narezanú cibuľu, pridáme celé minipodpňovky, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme 20 minút. Necháme vychladnúť. Zemiaky prerežeme.


    Zobrazit celý recept

  2. Na troche oleja opražíme na polkolieska narezanú druhú cibuľu, zalejeme octom a necháme prevrieť. Ešte teplé nalejeme na zemiaky.

  3. Pridáme huby, zeleninu, dosolíme a dobre premiešame. Necháme v chlade odstáť aspoň hodinu.