Bramborový potěrák, aneb co rychle na chlebíčky :D

59
- reklama -

Suroviny
moc 😀

1 kelímek bramborového salátu (500 g)
2 sáčky Majolky® (celkem 200 g)
1 cibule
2 sterilované okurky
1 lžíce hořčice
2 vejce
trocha pepře

Postup přípravy receptu

  1. Okurek a cibuli nakrájíme na malé kousky. Přidáme k salátu a tyčovým mixérem rozmixujeme, aby nebyly moc velké kousky. Přidáme majolku a hořčici.

  2. Vejce si uvaříme a ochladíme žloutek přidáme do směsi a tu celou pořádně zamícháme. Bílek nakrájíme na malé kousky a přidáme do směsi.

Poznámka od kuchařky

Směs si můžeme samozdřejmě udělat i poloviční. Já ji používám i na chuťovky a co zůstane mažeme na druhý den na chleba 🙂