
- reklama -
Suroviny
moc 😀
- 1 kelímek bramborového salátu (500 g)
- 2 sáčky Majolky® (celkem 200 g)
- 1 cibule
- 2 sterilované okurky
- 1 lžíce hořčice
- 2 vejce
- trocha pepře
Postup přípravy receptu
-
Okurek a cibuli nakrájíme na malé kousky. Přidáme k salátu a tyčovým mixérem rozmixujeme, aby nebyly moc velké kousky. Přidáme majolku a hořčici.
-
Vejce si uvaříme a ochladíme žloutek přidáme do směsi a tu celou pořádně zamícháme. Bílek nakrájíme na malé kousky a přidáme do směsi.
Poznámka od kuchařky
Směs si můžeme samozdřejmě udělat i poloviční. Já ji používám i na chuťovky a co zůstane mažeme na druhý den na chleba 🙂
Kuchařka: Katali