
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 150 g vařených bramborových knedlíků
- 100 g uzeného masa
- 1/2 menší cibule
- sůl
- mletý černý pepř
- 2 vejce
- 2 lžíce slunečnicového oleje
Postup přípravy receptu
-
Uvařené uzené maso pomeleme na masovém mlýnku. Polovinu menší cibule oloupeme, nakrájíme na drobno, knedlíky na malé kostičky.
-
V teflonové pánvi na rozehřátém oleji usmažíme nakrájenou cibuli do růžova, přidáme mleté uzené maso, prohřejeme a poté přidáme nakrájené knedlíky.
-
Promícháme a směs na pánvi opět prohřejeme.
-
V misce rozšleháme vejce, osolíme a opepříme dle chuti a vlijeme do pánve. Směs mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou.
Poznámka od kuchařky
Nejchutnější je maso obrané z uzených žeber.
Kuchařka: JanaB1