
- reklama -
Suroviny
- 4 větší brambory
- 1 cibule
- měkký salám nebo špekáčky
- sůl
- kmín
- pepř
- sladká červená mletá paprika
- červená mletá paprika pálivá
- 1 sáčková gulášová polévka
Postup přípravy receptu
-
Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody s kmínem.
-
Na pánvičce si osmahneme cibulku se salámem. Přidáme jak sladkou, tak pálivou papriku a pepř.
-
Do zpola uvařených brambor přidáme osmahlou cibulku se salámem a gulášovou polévku, kterou jsme si rozdělali v troše vody.
-
Necháme ještě tak 10 min povařit. Guláš už nemusíme zahušťovat moukou. Pokud se zdá guláš hustý, přilijeme ještě vodu a necháme povařit.
Kuchař: Hanna