
- reklama -
Suroviny
- 6 brambor
- sůl
- drcený kmín
- petrželka
- libeček
- půlka pokrájeného pórku
- olivový olej
- sýrová omáčka (viz odkaz – grilovaný květák se sýrovou omáčkou)
Postup přípravy receptu
-
Brambory oloupeme, pokrájíme na tenčí kolečka a dáme s drceným kmínem, solí a bylinkami povařit na 5 minut. Uvařené, osušené plátky brambor poklademe do pečící koláčové formy, kterou jsme pokapali olivovým olejem.
-
Brambory necháme zapéci pod grilem na cca 10 minut. Když brambory zlátnou, poklademe na všechny plátky brambor lžičku sýrové omáčky, kolečka pórku a pečeme ještě 5 minut. Podáváme samotné (nebo s masem).
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: Ivace64









