
- reklama -
Suroviny
6-8 porcí
- bramborové noky -(polotovar)
- 1 menší cibule
- 2 kuřecí prsa
- zmražený špenát
- 250 ml smetany ke šlehání
- 1/2 hlavičky česneku
- žampiony
- 1 vejce
- kari
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Do vroucí vody dát noky.
-
Do hrnce si dáme špenát a na slabém ohni nechat rozmrazit.
-
Na kostičky nakrájenou cibuli dáme smažit na oleji (do hluboké pánve). Poté přidám na jemno nakrájené prsa a zprudka osmahnu, dle chuti okořením. Přidám žampiony a nechámn dusit.
-
Mezitím si dochutím špenát (sůl, nastrouhaný česnek), přidám do něj jedno vejce. A přidám ho na pánev k připravené směsi. Přidám smetanu, nechám chvíli povařit.
-
Ke směsi přidám uvařené noky. Dobrou chuť :).
Kuchařka: lucous-









