Bramborová pánev s Hermelínem

92
- reklama -

Suroviny

3-4 brambory
1 Hermelín
cca 2 lžíce oleje
bylinky podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky nebo hranolky. Rozehřejeme olej a brambory opékáme dokřupava. V průběhu opékání osolíme a v pánvi brambory přehazujeme, aby se opekly ze všech stran dozlatova.


    Zobrazit celý recept

  2. Když už jsou téměř hotové, uděláme uprostřed místo a položíme Hermelín. Pánev přikryjeme a necháme sýr povolit. Občas brambory promícháme. Sýr v polovině otočíme, rychleji změkne. Podáváme hned, nejlépe přímo z pánve.

Poznámka od kuchařky

Je to rychlovka a pokud jsou brambory takhle nakrájené na kostky, je do 20 minut hotovo. Brambory můžete okořenit oblíbeným kořením.