Bramborová kuřecí polévka

67
- reklama -

Suroviny

kuřecí maso na polévku (skelet, křídla … jak je kdo zvyklý)
1 mrkev (velká)
3 brambory (větší)
2 stroužky česneku
máslová jíška
zelené bylinky (petržel, libeček, pažitka)

Postup přípravy receptu

  1. Maso, celou očištěnou mrkev a oloupané brambory vcelku vložíme do hrnce, osolíme a pozvolna vaříme do změknutí masa.


    Zobrazit celý recept

  2. Maso i zeleninu vyjmeme, nakrájíme a vložíme zpět. Přidáme rozmačkaný nebo utřený česnek a zahustíme jíškou a provaříme.

  3. Odstavíme a vmícháme posekané bylinky.

Poznámka od kuchařky

Do této polévky se nedává celer ani kořenová petržel.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/