
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 8-10 středních brambor, rozmražená houbová smaženice bez vajec, plná hrst česneku, malá cibule, hl. mouka, kmín, pepř, dvě hrstky rozemnuté majoránky, sůl, sádlo na smažení, (experimentálně sušená rajčata)
Postup přípravy receptu
- 
Z oloupaných a jemně nastrouhaných brambor, v robotu rosekaného česneku s cibulí se lžící oleje a vody a s ostatními ingrediencemi vypracujeme řidší těsto. 
- 
Na rozpáleném sádle osmažíme lehce placku, obrátíme, pokryjeme houbami (+ suš. rajčaty) a zakryjeme tenkou vrstvou těsta. 
- 
Dále smažíme jako obvykle jen trochu pomaleji aby se bramboráky dobře propekly. 
Poznámka od kuchařky
Sušená rajčata dodávají jemně nakyslou příchuť.
            Kuchař: Tom Beyk
        
 
            