
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 6 ks brambor
- květák, opticky stejné množství
- hladká mouka
- 2 vejce
- sůl
- pepř/chilli
- majoránka
- 2 stroužky česneku
- rostlinný olej
Postup přípravy receptu
- 
Brambory oloupeme, polovinu nastrouháme hrubým struhadlem, polovinu jemným. 
 Syrový květák nastrouháme hrubým struhadlem i s košťálem.
- 
Smícháme v míse, přidáme mouku, vejce a další ingredience dle chuti a úvahy. 
 Směs necháme 10 minut odstát.
- 
Osmažíme klasicky placičky na rozpáleném oleji. 
 Bramborovo-květákové placky s příjemnou chutí jsou lehčí na trávení. Konzumujeme samostatně či jako přílohu.
Poznámka od kuchařky
Dobrou chuť 🙂
            Kuchař: taxik774
        
 
            