Bramboračka Rouz

58
- reklama -

Suroviny

olej
cibule
česnek
mrkev
houby
kmín
sůl
mletý pepř
celý pepř
nové koření
majoránku
pažitku
brambory
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpálený olej vložím nakrájenou cibuli a smažím, když je cibule zesklovatělá, přisypu hl. mouku a smažím dál.

  2. Na osmaženou cibuli a mouku přidám mrkev, nové koření 4 kuličky a 6 kuliček celého pepře a kmín a sůl.

  3. Vše smažím a když je osmaženo, tak vleju houby, které jsem si předem namočila v teplé vodě a přidám vodu a majoránku a ostatní koření, co jsem psala na začátku. Vařím, až jsou houby měkké, přidám brambory a vařím. Když jsou brambory měkké, vypnu kamna a vložím do polévky lžíci polévkovou másla a posypu pažitkou. Dobrou chuť:-)